De nieuwe Actros Fuel Duel-vloot van Mercedes-Benz staat klaar om ingezet te worden voor uitgebreide demo-ritten bij Nederlandse ondernemers en chauffeurs. Zij kunnen in de dagelijkse praktijk de nieuwste technische ontwikkelingen van de Actros ervaren. We zijn aanwezig bij de kick-off van de campagne, waar we natuurlijk ook een blik op de nieuwe modellen werpen.

Met ‘Fuel Duel’ is Mercedes-Benz Trucks al lange tijd succesvol om ondernemers én chauffeurs kennis te laten maken met de nieuwste technieken. Op dat gebied is er weer veel gewijzigd en dat verklaart de nieuwe demo-vloot. De nieuwe Actros voldoet aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid in het internationaal transport en zwaar distributietransport.

Iedere dealer heeft nu een dergelijke demo-truck, met alle technische features, voor een uitgebreide praktijktest beschikbaar. De Fuel Duel-Actros is géén speciaal voorbereid voertuig, maar heeft wél een uitgebalanceerde aandrijflijn die uit elke druppel diesel het beste haalt, een verder ontwikkelde aerodynamica en talrijke innovaties waardoor het brandstofverbruik nog lager is.

Met de nieuwe Actros met doorontwikkelde Predictive Powertrain Control kan een brandstofbesparing tot 3% op snelwegen en tot 5% op provinciale wegen in vergelijking tot zijn voorganger worden behaald. En om dat in de praktijk te testen kunnen ondernemers tijdens de Fuel Duel met hun eigen ritten, eigen ladingen en eigen chauffeurs de nieuwe Actros aan de tand voelen.

Op de locatie in Twente staat voor zaterdag 28 september ook een groot chauffeurs evenement gepland. Ben jij chauffeur en wil je de nieuwe Actros aan de tand voelen? Meld je dan hier aan voor de Chauffeursdag. Wil je samen komen? Geen probleem, want je mag tot drie introducees meenemen. Wel op tijd aanmelden!

Voor meer informatie:
Doe ook de Fuel Duel
Meld je aan voor de Actros Chauffeursdag
De nieuwe Actros
Mercedes-Benz Trucks