De TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur zijn inmiddels in volle gang. Per provincie is er een chauffeur geselecteerd die de rol van ambassadeur op zich neemt. Een van hen is Mat Oldenmenger uit Rijssen, chauffeur bij Nijhof-Wassink. Met hem hebben wij een afspraak in de Rotterdamse haven.

Samen met Mat bezoeken we Maasvlakte Plaza en belichten de vele voorzieningen voor de chauffeur, zowel qua comfort als veiligheid. Mat is voor zijn werk vaak meerdere nachten van huis en slaapt dan het liefst op een verzorgde rustplaats.

Maasvlakte Plaza
Comfort en veiligheid, Maasvlakte Plaza biedt alle moderne voorzieningen voor chauffeur én vrachtwagen. Deze grootschalige truckparking telt 357 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag toegankelijk. Met een informatiebalie, wifi, sanitair (douches en toiletten), was- en droogmachines, lockers en een restaurant van Routiers met 175 zitplaatsen is de parking van alle gemakken voorzien. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het Shell-tankstation, de truckwash, het weegpunt (VGM) en de noodreparatieservice voor containers.

Maasvlakte Plaza is ontwikkeld met oog op een Truck Parking Label certificering van vijf sterren voor service en drie veiligheidssloten.

Nijhof-Wassink
Nijhof-Wassink is specialist in bulktransport over weg, spoor en water. Door gebruik te maken van alle modaliteiten, strategisch gelegen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije, bieden zij hun opdrachtgevers de meest optimale logistieke oplossing. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging.

Voor meer informatie:
TVM Awards
Nijhof-Wassink
Maasvlakte Plaza
Routiers restaurant Maasvlakte
Truckparking Rotterdam