Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen heb je meer nodig dan alleen een vrachtauto rijbewijs. Schenk Tanktransport, met de hoofdvestiging in Papendrecht, heeft zich ontwikkeld van een handel in zand en grind tot een specialist in allerhande en internationale tanktransporten. Zij vertellen ons meer over de strenge eisen die gelden.

Schenk Tanktransport is een dynamisch en gespecialiseerd internationaal tanktransportbedrijf. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit (internationaal) transport van brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, bitumen, chemicaliën en vloeibare meststoffen. De producten die worden vervoerd vereisen alle dedicated transportmaterieel. Hiermee onderscheiden zij zich binnen de branche.

Het bedrijfsbeleid is erop gericht om op efficiënte wijze veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan hun opdrachtgevers. Om deze doelstelling te bereiken richten zij hun aandacht met name op het kwaliteits- en veiligheidsbeleid, het personeelsbeleid, de voertuigtechniek en een op maat gesneden aanpak van de specifieke wensen van hun opdrachtgevers. Met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Polen is het bedrijf goed vertegenwoordigd in Europa.

Voor meer informatie:
Schenk Tanktransport