In het kader van de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur bezoeken we BLOM Verkeersschool, waar toekomstige chauffeurs de fijne kneepjes van het chauffeursvak leren. Scholing van chauffeurs levert een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en vakbekwaamheid. Vandaar dat de TVM Awards hier ook de aandacht op vestigen.

Bij het NK Veiligste Chauffeur staat de belangrijkeberoepsgroep van vrachtautochauffeurs centraal. Het NK is onderdeel van de TVM Awards. Een breed opgezette campagne vanuit TVM verzekeringen ter verbetering van de transport-en verkeersveiligheid.

Bedrijven die daar ook een belangrijke bijdrage aan leveren zijn de erkende verkeersscholen. Zij leiden immers alle soorten weggebruikers op volgens bijpassende methoden en met -per onderdeel-specifiek materieel. In het kader van de TVM Awards volgen wij vandaag twee zogenoemde zij-instromers, die bewust voor het vak van beroepschauffeur hebben gekozen en bij een moderne verkeersschool met hun opleiding starten.

Stephanie Wooning en Davy Cayaux zijn hier via Post.NL aan hun zij-instroomtrajectvoor vrachtautochauffeur begonnen. Ook deze werkgever is, net als vele andere vervoerders, continu op zoek naar nieuwe instroom van chauffeurs en ondersteunt geschikte kandidaten met regelingen voor de bijbehorende opleidingen.

Verkeersschool Blom is ooit begonnen in Etten-Leur en nu in heel Nederland actief. Verkeersschool Blom verzorgt al bijna 50 jaar opleidingen voor alle rijbewijzen. Het team van goed opgeleide instructeurs zorgt ervoor dat men na het behalen van een rijbewijs veilig kan gaan deelnemen aan het verkeer.

Je kan bij Verkeersschool Blom terecht voor alle rijbewijzen (AM, A, B, BE, C, CE, D, DE en T), maar ook voor transportopleidingen, nascholingscursussen (Code 95) en anti-sliptrainingen. Het hoofdkantoor zit nog steeds in Etten-Leur, met daarnaast vestigingen in Breda en Tilburg.

Voor meer informatie:
TVM Awards
BLOM Verkeersschool