In de afgelopen meer dan negentig jaar ontwikkelde Burgers Carrosserie zich van een wagenbouwer tot een veelzijdig producent van een grote variatie aan gesloten carrosserieën voor de Nederlandse én de sterk toenemende internationale transportmarkt. Hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot de specialist in gesloten opbouw op maat met eigen serviceafdelingen, ruim 160 medewerkers en verschillende bedrijfslocaties in Nederland en daarbuiten.

De ontwikkeling en bouw van de specifieke dubbeldeks opleggers dragen in belangrijke mate bij aan het succes van Burgers en de expansie van de onderneming. Die opleggers bouwt men in verschillende afmetingen voor elke toepassing, maar ook hier worden steeds vernieuwingen toegepast om de dubbeldekkers nog beter te laten aansluiten op de wensen van de klanten.

TW07 Burgers 07

Ook op het gebied van verhuisopbouwen geldt dit bedrijf als toonaangevend. Waarbij de opbouw volledig naar klantenwens wordt ontworpen en gebouwd. Maar ook voor een enkel stuk kun je in Aalsmeer terecht. Of het nu om een 4×4 truck voor de horecadistributie op het strand gaat, óf een speciale reclame-oplegger voor Neerlands meest bekende F1 rijder.

TW07 Burgers 01

Kortom voor iedere transportopdracht, die om een gesloten opbouw vraagt, biedt men hier een standaard- of maatwerkoplossing die aansluit op de behoeften. Om dit alles te kunnen realiseren werken er inmiddels meer dan 160 medewerkers. Desondanks heeft het bedrijf diverse vacatures open staan. Kijk ook daarvoor op de site van Burgers Group.

Voor meer informatie:
www.burgersgroup.com