De ‘Jeep Renegade Van’ staat zijn mannetje. Niet alleen wat zijn prestaties in de stad en op de snelweg betreft, maar óók in het terrein en op ongebaande wegen toont hij zijn sterke en onverzettelijke karakter. De Renegade komt uit een familie met bekende telgen. Zoals de Cherokee, de Wrangler en de Grand Cherokee. Van al deze modellen is een zakelijke uitvoering op grijs-kenteken leverbaar.

TW32 - Jeep 3

Binnen zijn totale lengte van 4,23 meter biedt de Renegade Van achter het tussenschot een laadruimte met een lengte van 1,45 meter en een hoogte van ruim een meter. Deze Jeep is verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Sport’, ‘Longitude’, ‘Limited’ en ‘Trailhawk’.

TW32 - Jeep 2

Op de Veluwe ontmoeten we Timo Rietbergen van ‘Classic Events’ met zijn ‘Trailhawk’.  Zijn bedrijf is onder andere specialist in het voorbereiden en uitzetten van rally’s. De Renegade Van is ideaal voor Timo’s werk dat zich zowel onroad als offroad afspeelt.

Deze Jeep Renegade heeft een tweeliter MultiJet dieselmotor met een maximum vermogen van 140 pk. Het maximum koppel van 350 Nm is rond 1700 toeren beschikbaar. Eén van de kenmerken van Jeep is natuurlijk zijn sublieme 4×4-aandrijving. Hij heeft een negentraps automatische transmissie en de aandrijvingsprogramma’s ‘Active Drive’, ‘Active Drive Low’ met lage gearing en ‘Select Terrain’.

Voor meer informatie:
Jeep Renegade
Classic Events
Kruizinga.nl

Have your say