Deze week nemen we een kijkje achter de schermen van de nog steeds groeiende Beelen Groep. Dit is een succesvolle Nederlandse onderneming op de volgende gebieden: demonteren van gebouwen, hergebruik van bouwmaterialen, inzamelen van afval en recyclen naar grondstoffen. Deze aflevering wordt duidelijk waarom de Beelen Groep er bewust voor kiest om met iedere vestiging aan het water te liggen. Dat geldt ook voor de jongste en tevens gróótste vestiging in het Zeeuwse Terneuzen.

TW32 Beelen 03

Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen. Duurzaam door een lage CO2-uitstoot en een hoog recycling percentage. Door het innovatieve dynamische karakter is men in staat snel te reageren op de vraag van de klant en loopt men voorop als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Of het nu gaat om een lagere CO2-uitstoot, vervoer over water of een recycling percentage dat hoger ligt dan 98%. Ook maakt het bedrijf gebruik van modern, geavanceerd hightech materieel en is natuurlijk volledig gecertificeerd voor MVO, CO2 en ISO.

TW32 Beelen 04

“Het ondernemende dynamische vermogen waar Beelen groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z’n allen hard voor. Of het nu gaat om de kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient, een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen of een technicus die alles weet over bouwconstructies of afvalstromen”, aldus Jeroen Balkenende, operational manager bij Beelen Groep.

Voor meer informatie:
www.beelen.nl
www.beelen.nl/solliciteren