In de serie over de Beelen Groep nemen we een kijkje achter de schermen van dit nog steeds groeiende bedrijf. Beelen is een succesvol Nederlands bedrijf op de volgende gebieden: demonteren van gebouwen, hergebruik van bouwmaterialen, inzamelen van afval en recyclen naar grondstoffen. Deze keer in RTL Transportwereld gaan we dieper in op sloopwerken. We nemen een kijkje bij het werk A1 – A6: de autosnelwegen die recent een nieuw tracé kregen, waardoor de oude wegen inclusief alle als kunstwerken aangeduide bruggen en viaducten, verwijderd kunnen worden.

TW34 Beelen 04

Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen. Duurzaam door een lage CO2-uitstoot en een hoog recycling percentage. Door het innovatieve dynamische karakter is men in staat snel te reageren op de vraag van de klant en loopt men voorop als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Of het nu gaat om een lagere CO2-uitstoot, vervoer over water of een recycling percentage dat hoger ligt dan 98%. Ook maakt het bedrijf gebruik van modern, geavanceerd hightech materieel en is natuurlijk volledig gecertificeerd voor MVO, CO2 en ISO.

TW34 Beelen 01

“Het ondernemende dynamische vermogen waar Beelen groot mee is geworden zit bij onze medewerkers in het bloed. De klant staat centraal en daar werken we met z’n allen hard voor. Of het nu gaat om de kraanmachinist die met precisie een sloopkraan bedient, een vrachtwagenchauffeur die het afval komt ophalen of een technicus die alles weet over bouwconstructies of afvalstromen”, aldus Jeroen Balkenende, operational manager bij Beelen Groep. Door de aanhoudende groei heeft het bedrijf tal van vacatures bij de verschillende vestigingen.

Voor meer informatie:
www.beelen.nl
www.beelen.nl/solliciteren