Archief

Niet alleen zij-instromers, maar ook doorstromers die binnen de sector transport en logistiek werken en chauffeur willen worden, kunnen gebruik maken van de subsidiemogelijkheden van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Via de campagne ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’ helpt het Sectorinstituut te informeren door middel van informatie-avonden.

Met strategisch over het werkgebied verspreide vestigingen en een groot, gevarieerd eigen wagenpark verzorgt Steenbergen de 24 uurs distributie in de Benelux.

Anton Schellingerhout is zo’n doorstromer. Hij werkte al wat langer bij Steenbergen Transport als loodsmedewerker en vroeg zijn werkgever om door te mogen stromen naar de opleiding voor chauffeur. Zo is hij bij het Sectorinstituut terecht gekomen en kreeg hij de kans om de opleiding tot vrachtwagenchauffeur te volgen. Anton vertelt ons over het traject dat hij doorliep en over zijn werkzaamheden. Ook vertelt Willen de Vries van het Sectorinstituut Transport en Logistiek enkele handige tips.

Lijkt het jou wat om net als Anton te kiezen voor het vak van vrachtwagenchauffeur? Kijk dan hier voor de inschrijfmogelijkheden van de informatie-avonden.

Voor meer informatie:
www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl
www.steenbergentransport.com
www.stlwerkt.nl