Berging en transport van personen- en vrachtwagens, speciaal transport, kraanverhuur, slotenmakerservice, glasservice, noodherstelwerkzaamheden, pechhulp, ontruiming van hennepplantages… van den Boogaard is één van de meest veelzijdige logistieke dienstverleners in Noord-Holland. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid wagenpark: van een slotenmakersbus tot een enorme vrachtwagen met kraan en trailer.
tw34 vdb3

Om tot een vlotte afhandeling van vrachtwagenongevallen te komen, heeft de Stichting Incident Management Vrachtauto’s in 2000 het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) opgericht. Het CMV stuurt op de belangrijkste doorgaande wegen vrachtautobergingsbedrijven aan bij pechmeldingen en ongevallen met vrachtwagens.

Van den Boogaard werkt voor het CMV vanuit zijn vestigingen Beverwijk en Amsterdam en komt regelmatig in actie bij omgevallen lading van een trailer, een verzakte vrachtwagen in de berm of een gekantelde vrachtauto. Hiervoor beschikt het bedrijf over een grote vloot speciale bergingsvoertuigen om gestrande of verongelukte voertuigen snel te bergen zodat de weg weer vrijgegeven kan worden. In deze uitzending zien we hoe dat bergen in zijn werk gaat.

Voor meer informatie:
Van den Boogaard
Vrachtwagen-berging.nl