Archief

Berging en transport van personen- en vrachtwagens, speciaal transport, kraanverhuur, slotenmakerservice, glasservice, noodherstelwerkzaamheden, pechhulp, ontruiming van hennepplantages… Van den Boogaard is één van de meest veelzijdige logistieke dienstverleners in Noord-Holland. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid wagenpark: van een slotenmakersbus tot een enorme vrachtwagen met kraan en trailer.

TW32 Volvo Boogaard 05

Om tot een vlotte afhandeling van vrachtwagenongevallen te komen, heeft de Stichting Incident Management Vrachtauto’s in 2000 het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) opgericht. Het CMV stuurt op de belangrijkste doorgaande wegen vrachtautobergingsbedrijven aan bij pechmeldingen en ongevallen met vrachtwagens. Van den Boogaard werkt voor het CMV vanuit zijn vestigingen Beverwijk en Amsterdam en komt regelmatig in actie bij omgevallen lading van een trailer, een verzakte vrachtwagen in de berm of een gekantelde vrachtauto.

TW32 Volvo Boogaard 03

Om in te spelen op de grote diversiteit aan werkzaamheden investeert het bedrijf in veelzijdig inzetbare voertuigen met zware autolaadkraan. Voorbeelden hiervan zijn een Volvo vijfasser met volledig invouwbare 215 ton/meter kraan van Fassi en een drie-assige Volvo met eveneens een autolaadkraan van Fassi die kan worden ingezet als bakwagen of trekker. De bijzondere voertuigen werden geleverd door Volvo-dealer Van der Linden Van Sprankhuizen en de opbouw kwam tot stand in samenwerking met Carrosseriebedrijf Elcar, waarbij de Fassi laadkraan werd geleverd door De Jong IJmuiden.

Voor meer informatie:
www.boogaard.nl
www.vrachtwagen-berging.nl
www.dejongijmuiden.nl
www.elcar-carrosserieen.nl
www.dealer.volvotrucks.nl/lvs