Collé Rental & Sales is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van machines en materieel. Het bedrijf is in ruim 120 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de branche. In Nederland, maar ook daarbuiten. Wereldwijd bedienen ze klanten in de bouw, de industrie, de tuin- en parkwereld, evenementen en in andere sectoren. Vanuit maar liefst 14 vestigingen in de Benelux en Duitsland bieden ze een assortiment van ruim 8.500 machines aan. Nieuw, gebruikt, verhuur, verkoop, leasen; het kan allemaal.
Als importeur c.q. dealer van Genie, Manitou, Palfinger, Magni en vele andere merken is Collé Rental & Sales toonaangevend als het gaat om grondverzet, hoogwerkers, tuin & park- en bouwmachines.

ZTW01 Colle 02

Tijdens de Technische Kontakt Dagen presenteert men de volledige lijn Sany graafmachines – van 1,6 ton tot en met 40 ton, verschillende wielladers van Kramer – waaronder de 100% elektrische wiellader 5055E, de nieuwe wiellader 8155, de innovatieve 8 tons roterende verreiker RTH 8.25SH van Magni en een Palfinger autohoogwerker.

ZTW01 Colle 04

Verder is men door de constante groei continu op zoek naar technisch personeel in de diverse vestigingen. Kijk op de website voor alle beschikbare vacatures.

Voor meer informatie:
Collé Rental & Sales