Archief

De firma Hagen in Weesp is gespecialiseerd in de levering van zand, grind en beton. Sinds het voorjaar van 2003 heeft het bedrijf een eigen betoncentrale en levert Hagen Beton BV met haar eigen betonmixers KOMO gecertificeerd betonmortel, stampbeton en stelspecie op bouwlocaties. Het leveringsgebied van de betoncentrale omvat de regio’s Amsterdam, Utrecht, Almere (provincie Flevoland) en de Gooi- en Vechtstreek.

tw12 hagen02

Hagen Beton is een zelfstandige moderne centrale welke zich onderscheidt in kwaliteit, levertijd, advies en begeleiding. Door korte communicatielijnen is het mogelijk zeer snel in te spelen op de wensen van de klant tegen concurrerende prijzen.

tw12 hagen04

Men beschikt over een divers wagenpark van zo’n 30 eenheden waaronder kippers en kranen. Onlangs nam het bedrijf vier nieuwe vierassige betonmixers in gebruik met een trommel van 11 kuub. Voor de mixers kiest men bewust voor de opbouw van Mulder. Die hebben extra schoepen in de trommel waardoor het beton tijdens het vervoer optimaal gemengd wordt. Verder is de bediening eenvoudig en robuust en heeft de opbouw een lange levensduur. Tevens is deze makkelijk te reinigen na ieder losadres. Dat is belangrijk om aankoeken van beton te voorkomen.

tw12 hagen05

De jongste ontwikkeling van Mulder is de betonmixer met EcoDrive. Hierbij wordt de mixer elektrisch aangedreven wat niet alleen stiller en schoner is qua uitstoot maar ook brandstof bespaart. De accu’s die de elektromotor gedurende de dag aandrijven, kunnen ’s nachts met een stekker via het elektriciteitsnet worden opgeladen.

Voor meer informatie:
www.hagengroep.nl
www.betonmixer.nl