Archief

Medio december staan de Brabanthallen in Den Bosch volledig in het teken van het Mega Trucks Festival. Ook tijdens deze vijfde editie is er weer van alles te doen voor het hele gezin. Vanaf de entree, waar je een heuse showroom binnenloopt, ga je via de truckersmarkt naar allerlei thematische hallen. Van het nieuwste van het nieuwste, de muziek- en entertainment hal, een hal met showtrucks en een hal waar de Scania Driver Competitions-finale werd gehouden. Een populair gedeelte is het miniatuurgedeelte. Naast de vele bewegende modellen is daar ook veel aandacht voor de statische miniaturen.

TW16_mtf02

We bezochten ook enkele stands. Op de stand van Mercedes-Benz draait het om het begrip ‘Road Stars’. Dat staat onder meer op de twee rijk uitgevoerde edities van de tentoongestelde Actros trekkers. Want, Road Stars zijn ook de chauffeurs die regelmatig het gratis toegankelijke online informatieplatform van het merk bezoeken. Zij kunnen zich hier op de stand er zelfs direct voor aanmelden. Naast de Road Star Editions staat er nog een opvallende – en op de Actros gebaseerde – oprijwagen. Ook zo’n visitekaartje is deze nieuwe Actros 4×2 trekker op de stand bij bergingsbedrijf Johan van der Zand.

Er staat hier nog een Actros. Een zwaar bergingsvoertuig met een treffende herinnering aan het verleden. Deze drie-assige 28.51 (acht en twintig een en vijftig) Mega Space is verder voorzien van alle denkbare opties en volledig ingericht voor het uitvoeren van bergingen in binnen- en buitenland.

TW16_mtf04

‘Code 95- en Transport-academie’ is het opleidingsbedrijf waar Marti Aerts ooit de basis voor legde. Zij vragen hier aandacht voor het vak van berger en doen dat samen met meerdere bedrijven waar zij deze gespecialiseerde opleidingen voor verzorgen.

Ook dit jaar trok het tweedaagse evenement weer veel enthousiaste bezoekers. Voor de organisatie alle reden om nu al vast weer uit te kijken naar de volgende editie. Dus zet ‘m voor volgend jaar al vast maar in de agenda. Weer in december en weer in de Brabanthallen in Den Bosch. Tot dan!

Voor meer informatie:
Mega Trucks Festival
Mercedes-Benz RoadStars
Transport Academie / Code95snel.nl