We staan aan de vooravond van de IAA, de Internationale Automobil Ausstellung in Hannover. Deze toonaangevende beurs waar werkelijk alles op transportgebied te zien zal zijn, vindt plaats van 22 tot en met 29 september. Met de grootste Europese Transportbeurs op komst heeft RTL TransportWereld deze week al de beelden van enkele primeurs die daar getoond worden.

IAA VW01

Zoals de nieuwe Volkswagen Crafter. Tijdens de ontwikkeling van deze nieuwkomer is vooraf heel goed naar de gebruikerswensen geluisterd. Verder is er keus uit veel veiligheidssystemen en een grote verscheidenheid aan varianten en aandrijflijnen.

IAA MB01

Mercedes-Benz biedt een blik in de toekomst van de stadsdistributie met de Vision Van. Een elektrisch aangedreven en autonoom rijdende bestelauto optimaal toegerust voor pakketbezorging. Hierbij wordt een deel van de bezorging gedaan door de bestuurder, terwijl drones tegelijkertijd pakketjes geheel autonoom afleveren.

IAA Burg03

Verder brengen we een bezoek aan Burgers Carrosserie in Aalsmeer. Daar spreken we met directeur Ton Burgers over de groei, de huidige producten, de dubbeldecks opleggeroplossingen en de reden om als Nederlandse carrosseriebouwer naar de IAA te gaan. Kijk voor meer info op www.burgers-carrosserie.nl.

Have your say