In het Limburgse Sittard is Boels gevestigd. Dit bedrijf bestaat sinds eind jaren zeventig, en bijvoorbeeld de divisie Boels Party & Events is al jaren een van de grootste verhuurspecialisten. De onderneming maakt de meest uiteenlopende evenementen mogelijk. Van recepties, personeelsfeesten, productpresentaties en congressen tot en met de grootste evenementen. De dienstverlening omvat niet alleen de tenten, maar Boels verzorgt de complete uitrusting. Van porselein, glaswerk en tafelgerei tot en met professionele keukenapparatuur en mobiele keukens.

TW03 Boels 4

Maar Boels doet meer dan alleen het materiaal leveren. Specialisten kunnen ook de technische dienst op locatie verzorgen en de complete logistiek voor hun rekening nemen. Boels Event Support heeft op deze manier al veel grote evenementen verzorgd. Sinds de start heeft de onderneming een flinke internationale groei doorgemaakt. En al die jaren worden materialen getransporteerd met eigen vervoer. Het wagenpark bestaat uit Iveco’s, vanaf de Daily tot en met de Stralis.

TW03 Boels 2

RTL TransportWereld neemt een kijkje achter de schermen van een groot evenement en ziet wat er allemaal bij komt kijken. Jos Leentjens van Boels gaat in op het belang van de truckdealer en de importeur.

TW03 Boels 3

Bij de Limburgse Iveco dealer worden ook de voertuigen voor de andere vestigingen aangeschaft. In samenspraak met carrosseriebouwers komt de gewenste opbouw erop. Het onderhoud gebeurt bij de merkdealers in de betreffende landen. Door deze aanpak heeft Boels altijd een jong, goed onderhouden en uniform bedrijfsautopark.

Voor meer informatie:
Boels Party & Events
Iveco Nederland

Have your say