We zijn in de Rotterdamse haven. Dit is hét logistieke knooppunt van ons land. In deze regio komen dikke goederenstromen samen en hier beginnen en eindigen heel veel wegtransporten. Het is dus logisch dat dienstverleners op het gebied van voertuigen en materieel juist hier een vestiging hebben.

TW01 Gunther 2

Zoals verhuurder Paul Günther, onderdeel van de LT Rental Group. Vooral voor verhuurvloten is het erg belangrijk om de technische staat goed in de gaten te houden. Het materieel wordt dan ook regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zodat het veilig en betrouwbaar inzetbaar blijft. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan het bandenonderhoud. Want bijvoorbeeld onderspanning of inrijdingen zijn een belangrijk risico.

TW01 Gunther 1

Maar het gaat natuurlijk óók om de kosten. Daarom heeft Paul Günther gekozen voor samenwerking met Profile Tyrecenter. De bandenspecialisten checken regelmatig de conditie van de banden en adviseren de ondernemer. Bovendien is Günther een zeer tevreden gebruiker van Aeolus-banden, het Profile-huismerk. Een ander belangrijk argument is de beschikbaarheid van het grote dealernetwerk.

Voor meer informatie:
Profile Tyrecenter Truck Europe
L.T. Rental

Have your say