We maken kennis met de nieuwe Renault Trafic. Het is de derde generatie van deze populaire bestelauto en hij is van voor tot achter vernieuwd. Renault is sinds 1998 de onbetwiste leider op de lichte bedrijfswagenmarkt. Om deze positie te versterken, heeft Renault de Trafic en de Master vernieuwd.

TW01 Renault 6

Samen met de nieuwe Kangoo Express, die half 2013 is gelanceerd, is het bedrijfswagenaanbod van Renault sterker dan ooit. Na een succesverhaal van 34 jaar en 1,6 miljoen geproduceerde auto’s, lanceert Renault nu de derde generatie van de Trafic. Hij heeft een robuust en dynamisch design, en door de grotere afmetingen is de auto onder andere comfortabeler en functioneler. De cabine is nu een volwaardig ‘mobiel kantoor’ met een interieur vol handige items zoals speciale houders voor smartphone en tablet, een speciale ruimte voor een laptop, en ook een A4 notitieblokhouder.

TW01 Renault 3

De nieuwe Trafic is uitgerust met een 1,6 liter dieselmotor. Met enkele turbo (90 of 115 pk) of Twin Turbo (120 of 140 pk), en met of zonder Stop & Start.

Voor meer informatie:
Renault Bedrijfswagens

Have your say