Deze week in RTL Transportwereld gaan we op stap met prijswinnende voertuigen.

De titel ‘International Truck of the Year’ gaat voor 2020 naar de Mercedes-Benz Actros, die met al zijn technische noviteiten de concurrentie achter zich laat. Van die winnende Mercedes-Benz Actros rijdt inmiddels ook het eerste exemplaar bij Timmerman Transport. Het bedrijf uit Staphorst houdt zich bezig met de opslag en het transport van stukgoed en bouwmaterialen en investeert met de Actros in innovativiteit. RTL Transportwereld rijdt mee aan boord van de prijswinnende Actros.

De nieuwe Ford Ranger is door de internationale vakjury bekroond met de International Pick-Up Award 2020. De best verkochte pick-up van Europa is bovendien vernieuwd. Hij rijdt nu niet alleen een stuk zuiniger, hij is ook krachtiger. Alle reden dus voor Allard Kalff om met deze auto eens op pad te gaan.

En verder zien we ook de andere prijswinnaars in beeld, zoals de winnaar van de Coach of the Year-award, International Van of the Year en de Truck of the Year Innovation-award.

Dit alles zie je deze week in RTL Transportwereld, zondag 9 februari om 17:00 bij RTL7, zaterdag 15 februari om 17:00 bij RTL7 en zondag 16 februari om 12:00 bij RTL7.