In het kader van de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur zijn we deze week bij BLOM Verkeersschool waar toekomstige chauffeurs de fijne kneepjes van het chauffeursvak leren. Scholing van chauffeurs levert een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en vakbekwaamheid. Vandaar dat de TVM Awards hier ook de aandacht op vestigen.

Verder zie je hoe M. Heezen uit Eindhoven koos voor een maatwerk CAT 374F UHD sloopkraan met meerdere gieken. De op maat gemaakte zware CAT sloopkraan wordt met een speciale transportcombinatie naar zijn eerste werklocatie gebracht. Daar wacht een bijzonder sloopwerk op grote hoogte.

‘Uitzonderlijk vervoer’ vraagt om het nodige vakmanschap. Zeker als je in de tunnel echt nog maar enkele centimeters tussen lading en plafond over houdt. Chauffeur Bas van Weenen rijdt voor Lensveld Transport en is met een speciaal transportcombinatie onderweg. In het kader van de TVM Awards rijden we mee en horen we waar je qua veiligheid allemaal op moet letten.

Dit alles plus het laatste nieuws uit de branche zie je deze week in Transportwereld, zondag 4 augustus om 17:00 bij RTL 7 en zaterdag 10 augustus om 17:00 bij RTL 7.