De bandenspeciaalbedrijven van Profile zijn strategisch over het land verspreid en bieden jonge enthousiaste mensen een leuke en uitdagende baan met vele carrieremogelijkheden. Wij volgen Rick van der Vlist, die al eerder die keus maakte en nu in de allernieuwste vestiging in Geldermalsen aan de slag is, de vestiging van familiebedrijf Nout. Nieuwsgierig naar de vacatures? Ga dan naar www.komwerkenbijprofile.nl voor meer informatie.

TVM verzekeringen heeft het initiatief genomen tot de TVM Awards. Onder dit op transportveiligheid gerichte geheel vallen: Het NK Veiligste Chauffeur 2019, Veilig Transport 2019 en de Ridder 2019. Een drietal prijzen, die ieder op hun eigen manier inspelen op het centrale thema van veiligheid.

TVM krijgt daarin steun van meerdere partners. Transportwereld zet deze week twee van deze partners, Continental Banden en Volvo Trucks, in het zonnetje. Daarnaast rijden we mee met een van de ambassadeurs van het NK Veiligste Chauffeur, Sven Schuit, die werkzaam is bij Peter Appel Transport. Hij vertelt ons waarom verkeersveiligheid zo belangrijk is.

Dit alles plus het laatste nieuws uit de branche zie je deze week in Transportwereld, zondag 28 juli om 17:00 bij RTL 7 en zaterdag 3 augustus om 17:00 bij RTL 7.