Deze week in Transportwereld gaan we op pad met Mat Oldenmenger, chauffeur bij Nijhof-Wassink én ambassadeur voor de TVM Awards. We bezoeken met hem Maasvlakte Plaza en belichten de vele voorzieningen voor de chauffeur, zowel qua comfort als veiligheid.

Eveneens op de Maasvlakte Plaza gevestigd is HB Truckwash. Deze grootste truckwash van Europa ligt centraal in een havengebied waar dagelijks veel vrachtauto’s actief zijn. Ze reiniger hier meer dan alleen vrachtauto’s. De moderne en veelzijdige wasstraat van ondernemers Lars en Jeffrey kent inmiddels een brede klantenkring met een grote diversiteit aan voertuigen.

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het NK Veiligste Chauffeur én de activiteiten van Schenk Tanktransport. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een handel in zand en grind tot een specialist in allerhande en internationale tanktransporten. In de meeste gevallen gaat het dan om verschillende soorten motorbrandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, bitumen, chemicaliën en vloeibare meststoffen. Met de focus op veiligheid spreken wij met medewerkers van het bedrijf.

Dit alles plus het laatste nieuws uit de branche zie je deze week in Transportwereld, zondag 21 juli om 17:00 bij RTL 7 en zaterdag 27 juli om 17:00 bij RTL 7.