Vanaf 1 mei kunnen de Veiligste Chauffeurs van Nederland zich weer aanmelden voor het gelijknamige NK van TVM. Nederland telt een groot aantal gemotiveerde en vakkundige vrachtautochauffeurs. Mannen én gelukkig een toenemend aantal vrouwen, die het besturen van een vrachtauto als een mooi vak zien. Als gespecialiseerd verzekeraar voor de branches logistiek en transport waardeert TVM de inzet van deze vakmensen. En stond afgelopen jaar stil bij 50 jaar ‘De Ridders van de Weg’.

Tijdens deze jubileum-editie kondigde de organisatie al aan zich te buigen over de toekomst. En passend bij die verbreding introduceert de verzekeraar nu de -uit drie onderdelen bestaande- TVM Awards. Initiatiefnemer is de verzekeraar, maar zij staan daarin niet alleen. Zo zijn Volvo Trucks, Continental banden, Van Eijck Groep, TLN, Advance Groep én Veilig Verkeer Nederland de steunpilaren onder het evenement én de competitie.

Deelname aan het NK Veiligste Chauffeur staat open voor iedere vrachtautochauffeur met een rijbewijs C en is dus merk- en verzekeraars-onafhankelijk. En om dat bekend te maken, is er een aansprekende ambassadrice: Hélène Hendriks, televisiepresentator, verslaggever en voormalig hockeyster.

De inschrijving voor het NK Veiligste Chauffeur 2019 is op 1 mei geopend en loopt tot het eind van de maand. Aanmelden kan via de site van de TVM Awards 2019.

Voor meer informatie:
TVM Awards.nl
TVM Verzekeringen
Volvo Trucks
Continental banden
Van Eijck Groep
TLN
Advance Groep
Veilig Verkeer Nederland