Het najaar van 2019 staat in het teken van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen. Op verschillende locaties in Nederland presenteert IVECO onder het motto ‘I AM UNSTOPPABLE’ de geheel nieuwe IVECO S-WAY aan ondernemers en chauffeurs.

IVECO ontvangt je graag op de donderdag, vrijdag en/of zaterdag op locatie om een kijkje te nemen in de truck(s), rond te lopen bij een vestiging tot het maken van een proefrit met geladen trailer. Chauffeurs zijn zaterdag samen met hun gezin, familie, vrienden en/of collega’s van harte welkom om het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel te ervaren. Meld je nu aan en ervaar de IVECO S-WAY zelf.

RIDE & DRIVE DAGEN
IVECO nodigt jou uit om kennis te maken met de S-WAY en de dealervestigingen. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven. Het IVECO feestje begint in het najaar van 2019 in Amsterdam en zal zich daarna verplaatsen naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.

Let op: De exacte data voor de Ride & Drive dagen zullen binnenkort via social media en de speciale Ride & Drive-website bekend worden gemaakt. Meld je aan via deze website!