Palfinger Nederland viert haar 25 jarig jubileum, en VDA Konstruktie zelfs haar 35 jarig jubileum! Dat verdient een feestje en daarom houden beide bedrijven gezamenlijk een open dag. Zaterdag 21 september bent u van 11.00 tot 17.00 van harte welkom op Industrieweg 20 in Zoeterwoude, waar beide bedrijven gevestigd zijn.

Begin dit jaar zijn ook de werkzaamheden afgerond van de verbouwing aan de Industrieweg, zowel de panden van Palfinger Nederland en VDA Konstruktie zijn grondig verbouwd. De open dag zal binnen- en buiten plaatsvinden op het terrein van VDA-Konstruktie.

Er wordt een gezellig horecaplein met Oostenrijkse accenten gecreëerd, drankjes zullen geserveerd worden door bediening in een bij Oostenrijk passende stijl. Er zullen diverse culinaire foodstands met Oostenrijkse- en Hollandse specialiteiten staan waar verse gerechten bereid worden. Zo is er o.a. een Ofyr grill, een friettent en een poffertjeskraam. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals spijkerslaan, boomzagen en een springkussen voor de kids.

Ook worden er diverse demonstraties gegeven. Zo kan je kennis maken met Epsilon smart control; een innovatie op het gebied van kraansturing. Bezoekers kunnen dit zelf, onder begeleiding, ervaren. En de PCC 57.002 – de meest recente ontwikkeling van PALFINGER, een kraan op een demontabel rupsonderstel.

Op het horecaplein zullen ook diverse opbouwen getoond worden, van zowel voertuigen (met o.a. een PK 165.002 TEC 7, een PK 92002-SH, een PK 110002-SH en Q 150L97) als meerdere losse producten zoals, equipment, (grijpers, manipulatoren, en pallethaken) meeneemhefrucks en een carrousel met compactkranen.

Kortom, een volle dag voor de liefhebber van techniek. Zet 21 september vast in je agenda, want dan heb je een unieke kans om dit alles van dichtbij mee te maken!

Palfinger Nederland is importeur van Palfinger producten, waaronder Palfinger autolaadkranen, Epsilon houtkranen, Palift haakarmsystemen en portaalarmsystemen, Palgate laadkleppen en alle daarbij behorende onderdelen, accessoires en equipment.

VDA Konstruktie BV is een carrosseriebedrijf dat, naast de opbouw en onderhoud van Palfinger autolaadkranen, gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen op transportgebied, zoals het ontwerpen en bouwen van beladingssystemen, kippers en radiografisch rijden en sturen. Daarnaast beschikt VDA Konstruktie BV over een eigen spuiterij waar onder andere grote trailers gespoten kunnen worden. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 35 jaar.

Voor meer informatie:
Palfinger Nederland
VDA Konstruktie