Archief

Mega Trucks Festival

Alweer de vijfde editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staan de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo’s van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

TW06 - MegaTrucks 2

Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de draaimolen, schminken of uitleven in ballenbak, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet. En als kers op de taart: de Nederlandse Finale van Scania’s Driver Competitions vindt hier ook plaats.

Kies nu voor de early bird acties en mis het niet op 15 en 16 december in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Kijk voor meer informatie én voor kaarten op de website www.megatrucksfestival.nl.

Het Mega Trucks Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Trucks Magazine