Mega Trucks Festival

De 3e editie van de grootste indoor truckshow van de Benelux vindt nét voor de Kerstdagen plaats: op zaterdag 17 december en zondag 18 december 2016. Er gezellig op uit, met het hele gezin. Voor én door chauffeurs en een ieder die geïnteresseerd is in vrachtwagens, transport en alles daar omheen.

Maak kennis met de laatste snufjes op het gebied van Euro 6 en (milieuvriendelijke) ontwikkelingen. Laat je informeren over opleidingsmogelijkheden, (na)scholing, Europese regelgeving, (uitzend)werk en test jouw transportkennis bij de O.S.C. Wandel over de uitgebreide chauffeursmarkt, waar van alles aangeboden wordt van kleding tot truckaccessoires, van speelgoed tot schaalmodellen.

TW06 - MegaTrucks 2

Klets bij met collega’s uit de transportwereld, neem plaats op één van de terrassen en geniet van entertainment en live muziek. Voor groot en klein zijn er radiografische modelbanen, modelbouw en verschillende kinderactiviteiten. Van springkussen tot draaimolen, van schminken tot kleurwedstrijd en voor de kleinste een heuse kinderboerderij. De Brabanthallen staan garant voor een goede catering, van koffie met Bossche Bol tot een broodje bal en friet. Wie test de ter plaatste geroosterde Mega-hamburgers dit jaar?

TW06 - MegaTrucks 3

2016 is het jubileumjaar van HENK WIJNGAARD, maar liefst 40 jaar muzikaal actief. Uiteraard ontbreekt Henk Wijngaard niet op de 3e editie van het Mega Trucks Festival. De nieuwste cd’s signeren en op de foto, het kan allemaal. Naast live optredens op beide dagen hebben we diverse verrassingen in petto. Kom Henk ook persoonlijk feliciteren.

Voor meer informatie:
www.megatrucksfestival.nl

Have your say