Archief

Op 13 en 14 november vindt in Expo Houten tweede editie plaats van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Een tweedaags evenement speciaal bedoelt voor MKB-ers, wagenparkbeheerders, fleetowners, managers en anderen die iets met een bestelauto te maken hebben. Zij kunnen hun zich vanaf nu gratis aanmelden via de organisatie-site. Op de eerste dag is er een zogenoemde Fleet Lounge.

TW27 Bestelauto Expo 01

Er is niet alleen veel aandacht voor aankoopadvies maar ook voor inrichting, belettering, leasing, financiering, onderhoud en fleet-managementsystemen. Tevens lichten EVOFenedex en het Kennisinstituut voor Mobiliteit verschillende relevante onderzoeken toe. Basis van de beurs blijft natuurlijk de bestelauto met zijn vele inbouwmogelijkheden en alle services daar om heen. Proefritten zijn in overleg mogelijk en de waarde van de huidige bus kan tegelijkertijd door specialisten getaxeerd worden.

Ook deelnemen aan Bestelauto Expo? De inschrijving voor exposanten is vanaf nu geopend. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Of kijk op: www.bestelauto-expo.nl/expostanten-intro-pagina/.

Bezoekers kunnen zich nu al gratis aanmelden via: www.bestelauto-expo.nl/bezoekers

Kijk voor meer informatie ook op de website https://www.bestelauto-expo.nl/.