Bij de Theo Pouw Groep in Eemshaven is eind 2014 een enorme MultiDocker CH74D afgeleverd. Deze machine, voor het grootste gedeelte Caterpillar componenten, is vanuit Zweden in 6 transporten in de Eemshaven aangekomen en daar in één week tijd opgebouwd en getest. Voor Pon Equipment, dealer van MultiDocker, een goed moment om deze opbouw met de camera vast te leggen.

TW35 Pouw 4

De Theo Pouw Groep is een veelzijdige dienstverlener voor de grond-, weg-, water- en betonbouw. De bedrijfsactiviteiten bestaan met name uit transport, op- en overslag, bewerken en reinigen van grond en recycling van bouw- en slooppuin. Daarnaast kan men bij hen terecht voor primaire en secundaire bouwstoffen en betonproducten op maat. De Theo Pouw Groep is al geruime tijd klant van Pon Equipment en heeft in oktober 2014 de MultiDocker CH74D aangeschaft ter vervanging van hun oude machine.

TW35 Pouw 3

De MultiDocker machines zijn gebouwd van standaard, goed geteste en betrouwbare Caterpillar onderdelen, uitgebreid met eigen specifieke innovatieve oplossingen. Deze MultiDocker CH74D heeft een bereik tot 22,6 meter en een liftcapaciteit van meer dan 17 ton. De MultiDocker CH74D heeft een speciale havencabine, de gehele bovenwagen (374D MH), diesel motor (C15 ACERT), hydraulische componenten en de cilinders zijn onder andere van Caterpillar. Hierdoor is de machine eenvoudig te onderhouden, zijn onderdelenleveringen gegarandeerd en kan de machine bij 15.000 uur door middel van rebuild makkelijk een tweede leven krijgen.

TW35 Pouw 2

Het transport is vanuit Zweden in 6 transporten op de eindbestemming aangekomen, daarna was er nog een kleine week nodig om de MultiDocker op te bouwen en werkzaam te krijgen. Zowel MultiDocker als de servicemonteurs van Pon Equipment zijn bij deze opbouw betrokken geweest.

Voor meer informatie:
Theo Pouw Groep
Pon Equipment en Pon Power

Have your say